Sosiale soner for Arbeidstilsynet

Arbeidstilsynet ønsket å skape et mingleområde og samlingssted for ansatte og besøkende, i tilknytting til møterom og arbeidslokaler. Lindbak ble derfor utfordret til å omgjøre det gamle resepsjonsområdet til en sosial og levende lounge.

Prosjektet ble startet etter at Arbeidstilsynet gikk til anskaffelse av adgangskontroll 6. etasje. I kjølvannet av dette oppsto et “dødt” område hvor den tidligere skranken og resepsjonen haddet stått. Idéen til en ny lounge kom til Arbeidstilsynet selv, etter at de hadde besøkt andre kontorlokaler med tilsvarende løsninger.

En lounge er et perfekt område for uformelle møter, sosiale sammenkomster og hyggelig samvær. Vi ønsket derfor å fjerne all oppdekking i møterom, og i stedet muliggjøre for pausemat og avslapping i loungeområdet. Dette ville forenkle oppfølging av møter, og tilrettelegge for å ta praten videre ut av arbeidsrommet.

Kundens uttalelse:

Plassen appellerer til mer sosiale grupper og et trivelig arbeidsmiljø, sier ansatt i Direktoratet for arbeidstilsynet.

Prosjektet ble fullført med å designe et bedre spiserom for de ansatte lengre inn i lokalet. Nå spises det på spisebordene, og loungeområdet benyttes til mer uformelle møter/sosiale sammenkomster.

Kundeweb

Kundeweb

Glemt passordet ditt?
Få e-post med nytt passord